Zákon o sociálnom poistení - novela od 1.5.2021 - Tichý, Miroslav
Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Zmena niektorých ustanovení zákona o sociálnom poistení od 1.5.2021.