Na Slovensku dochádza k prolongácii podpory doplatkom pre výrobcov elektriny z OZE - Hudák, Jozef
Podstata prolongácie, repoweringu a predĺženej podpory (Zákon o podpore obnoviteľných zdrojov energie). Novela zákona č. 309/2009 Z. z. o podpore obnoviteľných zdrojov energie a vysoko účinnej kombinovanej výroby. Povinnosť vs. dobrovoľnosť prolongácie podpory doplatkom. Výnimka z povinnej prolongácie podpory doplatkom. Výpočet zníženej ceny elektriny.