Energetická chudoba - skrytý nepřítel klimatických politik - David, Dominik
Problém energetickej chudoby ako fenomén súvisiaci s energetickou tranzíciou a so smerovaním k uhlíkovej neutralite. Prístup a opatrenia členských štátov EÚ k problému energetickej chudoby. Udržateľná energetika.