Čerpanie dovolenky - Kohútová, Ľudmila
Nárok na dovolenku, čerpanie a krátenie dovolenky podľa Zákonníka práce č. 311/2001 Z.z. Základná výmera dovolenky, dovolenka za odpracované dni a nárok na dodatkovú dovolenku.