Ročné zúčtovanie poistného z hľadiska dane z príjmov - Valterová, Ivana
Povinnosti zdravotnej poisťovne. Vysporiadanie výsledku ročného zúčtovania z hľadiska dane z príjmov. Postupy pri daňovom vysporiadaní rozdielov z ročného zúčtovania u jednotlivých fyzických osôb - platiteľov poistného.