Nároky zamestnancov pri platobnej neschopnosti zamestnávateľa - Martončíková, Petra
Príspevok na podporu udržania pracovných miest a možnosti jeho poskytnutia zamestnávateľovi. Dávky garančného poistenia v dôsledku platobnej neschopnosti zamestnávateľa na uspokojovanie nárokov zamestnanca.