Využívanie e-learningu a online vzdelávania v akademickom prostredí - Dziváková, Michaela, 1979-
Zmapovanie situácie v oblasti elektronickej formy výučby a online vzdelávania vo výučbe na slovenských vysokých školách. Výhody a nevýhody online výučby. Online vzdelávanie a využívanie služieb Microsoft Office 365 (Microsoft Teams). Pripravovaný interaktívny online kurz Ruština pre ekonómov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.