Convergence of Inflation and Unemployment Rates: A Signal of Economic Slowdown? - Hronová, Stanislava
Vývoj rozdielu medzi mierou nezamestnanosti a inflácie (tzv. medzera signálu) ako indikátor zmien v ekonomickom cykle s požitím štvrťročných údajov o Českej republike, Francúzsku, Veľkej Británii a Kórejskej republike.