Opätovná recyklovateľnosť PET fliaš - Figúr, Michal
Slovo recyklácia, ktoré sa stáva silným marketingovým nástrojom. Zachovanie recyklovateľnosti PET fliaš. Preteky, kto vyrobí PET fľašu so 100% obsahom recyklovaného PET bez širšieho zamyslenia sa nad možnosťou využitia takto vyrobenej PET fľaše v ďalšom životnom cykle alebo životnej slučke.