Perception of the Ways of Elimination and Prevention of Bullying by Future Secondary School Teachers - Pasiar, Ladislav, 1984-
Šikana a kyberšikana na školách. Identifikácia názorov na šikanu budúcich učiteľov stredných škôl. Identifikácia šikany a možnosti reakcií, prevencie a eliminácie šikany. Úloha informačno-komunikačných technológií pri prípadoch šikany.