Sustainable Development Economics of Enterprises in the Services Sector Based on Effective Management of Value Streams - Straková, Jarmila
Návrh modelov, ktoré maximalizujú pravdepodobnosť zisku a zároveň minimalizujú náklady pre každú kombináciu činností hodnotového reťazca. Zdôraznenie rastúceho významu riadenia hodnotových tokov vo vzťahu k veľkosti podnikov.