Nová výzva programu Life na cirkulárnu ekonomiku a odpady - Pavlik, Tomáš
Prvé výzvy nového programu LIFE pre roky 2021 až 2027. LIFE ako program Európskej únie pre životné rpostredie a klímu. Výzva zameraná na cirkulárnu ekonomiku a kvalitu života, kde nosnou témou sú práve odpady a nakladanie s nimi podľa princípov cirkularity. Oprávnení žiadatelia, financovanie, praktické odporúčania.