Slovak Audit Companies Operating in Audit Networks - Domaracká, Denisa
Priblíženie štatutárneho auditu na Slovensku, ktorý vykonávajú štatutárni audítori alebo audítorské spoločnosti, pričom niektoré z týchto audítorských spoločností sú členmi audítorských sietí. Existencia a fungovanie audítorských sietí ako jeden z výsledkov globalizácie umožňujúci zvyšovať možnosti spolupráce audítorských spoločností aj na medzinárodnej úrovni. Stav slovenských audítorských spoločností pôsobiacich v audítorských sieťach na základe analýzy údajov zo zoznamu slovenských audítorských spoločností.