<The> Impact of the Global Financial Crisis on Business Cycles in Asian Emerging Economies - Fidrmuc, Jarko
Prenos globálnej finančnej krízy do podnikateľských cyklov v Číne a Indii. Determinanty korelácie podnikateľského cyklu so špeciálnym zameraním na rozvíjajúce sa ekonomiky. Skúsenosti s rastom ázijských rozvíjajúcich sa ekonomík v porovnaní s priemyselnými krajinami pred a počas súčasnej finančnej krízy.