Typológie legitimity a verejná politika - Konečný, Stanislav
Systematické a komparatívne posúdenie rôznych prístupov k legitimite. Weberova typológia legitimity. Eastonova teória legitimity. Luhmannov koncept autopoietickej legitimizácie. Rosanvallonov koncept demokratickej legitimizácie. Beethamov koncept typológie legitimity.