Fakturácia v praktických súvislostiach - Cígerová, Nadežda
Základné podmienky fakturácie z účtovného a daňového pohľadu. Overovanie dokladov z pohľadu účtovníctva a doba archivácie faktúr. Fakturácia tovaru a služieb v intenciách zákona o DPH.