Dodanie tovaru do IČŠ - preukazovanie oslobodenia - Pastierik, Vladimír
Oslobodenie dodania tovaru do iného členského štátu musí spĺňať všetky podstatné znaky podľa § 43 ods. 1 zákona o DPH. V tomto ustanovení je zakotvený základný princíp fungovania pri dodaní tovaru v rámci Európskeho spoločenstva, ktorý sa nazýva aj princíp krajiny určenia.