Obstaranie dlhodobého majetku zámenou - Böszörményi, Jana
Dlhodobý majetok a jeho úprava v zákone o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení neskorších predpisov. Vysvetlenie pojmu zámenná zmluva, rozdiel medzi kúpnou zmluvou a zámennou zmluvou. Zámena z pohľadu zákona o dani z pridanej hodnoty.