Štýly líderstva uplatňované v školskej praxi - Pašková, Lucia
Úrovne líderstva a transformatívny štýl vedenia. Štýly vodcovstva so zameraním na líderstvo v škole. Diferencovanie líderských štýlov do sústav. Situačné, transakčné a transformatívne líderstvo.