First Impacts of the Covid19 Crisis on Economic Growth in Central and Eastern European Countries (from Forecasts to Reality) - Kajánek, Tomáš, 1995-
Ekonomický vývoj v jednotlivých členských štátoch Euróspkej únie, ktoré sú súčasťou regiónu strednej a východnej Európy, konkrétne v Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Estónsku, Maďarsku, Lotyšsku, Litve, Poľsku, Rumunsku, Slovensku a Slovinsku počas prvého roku súčasnej pandémie.