<The> Impact of the Coronavirus Crisis on the Recipients of the Share of the Tax Paid - Kordošová, Alena, 1970-
Zabezpečenie dostatočných zdrojov financovania pre neziskové subjekty ako zásadná podmienka ich fungovania, pričom jedným z primárnych zdrojov financovania je aj prijatý podiel zaplatenej dane z príjmu fyzických osôb (napr. podiel vo výške 2 %). Skúmanie príjemcov podielu zaplatenej dane na Slovensku od roku 2002 vo všeobecnosti aj osobitne a v kontexte krízy pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Dôležitosť a zvláštnosti príjemcov podielu zaplatenej dane ako konkrétnych neziskových subjektov v súvislosti s vplyvom krízy COVID-19 na ich finančné zdravie.