Spracovanie správ škôl a školských zariadení - Veverková Konečná, Ingrid
Povinnosť škôl a školských zariadení vypracovať správu o hospodárení školy a školského zariadenia a správu o výchovno-vzdelávacej činnosti, jej výsledkoch a podmienkach škôl a školských zariadení. Tieto správy poskytujú komplexný prehľad o výchovno-vzdelávacej činnosti, o podmienkach, v akých sa zabezpečuje, o jej výsledkoch a o zdrojoch a použití finančných prostriedkov na zabezpečenie výchovno-vzdelávacej činnosti a prevádzky školy a školského zariadenia.