Ziskovosť slovenských bánk klesla od roku 2008 dramaticky
Rozdiely medzi inštitúciami slovenského bankovníctva. Vývojové tendencie slovenského bankového sektoru, zmena jeho veľkosti a ziskovosti. Náklady na provízie a poplatky, ktoré značne rastú.