Školská integrácia na stredných školách - Kottesová, Vlasta
Vzdelávanie žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami na stredných školách. Vysvetlenie pojmov školská integrácia, integrovaný žiak, žiak so ŠVVP (špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby), inklúzia. Poradenské zariadenia a súčasti školskej integrácie - CPPPaP (Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie), CŠPP (Centrum špeciálnopedagogického poradenstva), výchovný poradca, špeciálny pedagóg, školský psychológ, pedagogický asistent.