Modely úvěrového rizika - jak dál? - Sůvová, Helena
Skúmanie či obmedziť alebo neobmedziť modely v regulácii bánk. Zavedenie modelov pre úverové riziko v Basel II. Vývoj v Basel II v praxi. Riešenie problémov v Európskej únii i v Basel III.