Nové výzvy v oblasti výberu riaditeľov škôl - Dončevová, Silvia
Aktuálny pohľad na výberové konania riaditeľov škôl na Slovensku prostredníctvom inovovaných interpretácií legislatívy a zistení vlastného prieskumu medzi obcami a mestami SR v súvislosti so skúmaním atraktivity riaditeľského povolania na Slovensku. Opis základných princípov výberu riaditeľa a fungovania demokratickej školy.