Prokrastinácia a práca s časom - Burinová, Hedviga
Vysvetlenie pojmu prokrastinácia. Varovné signály a účinné nástroje k prekonaniu prokrastinácie. Odkladanie práce ako možnosť riešenia problémov. Časový manažment z pohľadu vedúceho zamestnanca v školstve. Eisenhowerov princíp určovania priorít.