<The> Role of Innovative Work Behaviour and Knowledge-based Dynamic Capabilities in Increasing the Innovative Performance of Agricultural Enterprises - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vzájomné vzťahy medzi premennými podnikateľskej orientácie agrárneho manažmentu, inovatívneho pracovného správania zamestnancov, znalostných dynamických schopností a inovatívnej výkonnosti agrárnych podnikov. Údaje od manažérov agropodnikov na Slovensku (175 respondentov). Existencia štatisticky významného vzťahu medzi podnikateľskou orientáciou a inovatívnou výkonnosťou, ktorý je však slabší, ako celkový efekt zapojenia mediačných premenných.