<The> Determination of Financial Structure in Agriculture, Forestry and Fishing Industry in Selected Countries of Central and Eastern Europe - Růčková, Petra
Skúmanie finančnej štruktúry a na ňu vplývajúcich determinantov v rámci poľnohospodárskeho, lesného a rybného priemyslu v siedmich krajinách. Vyhodnotenie vzájomného vzťahu medzi šiestimi vybranými faktormi a úrovne zadĺženia v daných priemysloch.