Sustainable Place Marketing and Tourism: Aspects of Public Management in the Light of the First Wave of Covid-19 - Weninger, Sándor
Všeobecné teoretické aspekty teritoriálneho marketingu a cestovného ruchu v kontexte udržateľnosti. Rozvoj moderného cestovného ruchu a pandémia COVID-19. Opatrenia prijaté ústrednými orgánmi štátnej správy v súvislosti s pandémiou COVID-19 a ich dosah na cestovný ruch. Zraniteľnosť odvetvia cestovného ruchu, zvýšené bezpečnostné riziká a neudržateľnosť súčasného globálneho systému. Vplyv pandémie COVID-19 na cestovný ruch v Maďarsku.