Právne nástroje eliminovania extrémizmu v Českej republike - Vyrostko, Matúš
Aktuálne opatrenia proti extrémizmu v Českej republike. Právne nástroje eliminovania extrémizmu so zameraním na trestnoprávne normy a štruktúru a dynamiku trestnej činnosti. Trestné činy extrémizmu a z nenávisti v Českej republike.