Osobné bankroty v aplikačnej praxi - Manik, Rudolf
Novela zákona o konkurze a vyrovnaní a podanie návrhu na vyhlásenie konkurzu likvidátorom spoločnosti. Zmeny v bankrotovom práve v oblasti pokračovania v aktívnych a pasívnych sporov úpadcu. Sprísnenie podmienok oddlženia v zmysle zákona č. 390/2019 Z.z. Zavedenie zverejňovania rozhodnutí o zrušení oddlženia v Obchodnom vestníku a cezhraničná konkurzná turistika.