Osobitosti postavenia správcu v konkurze fyzickej osoby oddlžením vo vzťahu jeho odmeny a povinnosti odvodu dane z pridanej hodnoty - Mendrej, Matúš
Odmeny správcu konkurznej podstaty podľa zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii. Všeobecný právny základ vymedzenia odmeny správcu. Vymedzenie odmeny správcu v oddlžení konkurzom z pohľadu povinnosti zaplatiť daň z pridanej hodnoty. Právne vymedzenie dane z pridanej hodnoty.