<The> Impact of COVID-19 on Accounting Practice, Research and Education Environment in the Slovak Republic - Mokošová, Daša, 1979-
Charakteristika ekonomického prostredia na Slovensku. Popis vplyvu pandémie na rôzne oblasti účtovníctva. Hodnotenie vplyvu pandémie na rôzne oblasti života na Slovensku. Výskum realizovaný formou dotazníka.