Predmet a rozsah dokazovania insolvenčných trestných činov - Burda, Eduard
Analýza legálnej definície predmetu dokazovania v trestnom konaní. Špecifiká predmetu a rozsahu dokazovania insolvenčných trestných činov. Nové vedecké poznatky v teórii dokazovania trestného práva.