Ústava SR - pojem, vznik, štruktúra a novelizácia - Chovanec, Jaroslav
Definícia pojmu ústavy. Ústava Slovenskej republiky, jej štruktúra a novelizácie. Najdôležitejšie ústavné inštitúcie a inštitúty. Ústava Slovenskej republiky ako základ pre budovanie demokratického právneho štátu, vstup Slovenska do NATO a Európskej únie.