Hate Crimes in Poland - Legal and Criminalogical Perspective - Narodowska, Joanna
Princípy trestnej zodpovednosti za trestné činy z nenávisti, ktoré su sankcionované podľa poľského trestného zákona. Dôvody páchania zločinov z nenávisti. Porovnanie riešena zločinov extrémistického charakteru v Poľsku s ustanoveniami slovenského trestného zákona.