Consumer Ethnocentrism: Comparison of Slovakia and the Czech Republic - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie úrovne a rozdielov spotrebiteľského etnocentrizmu na Slovensku a v Čechách. Meranie bolo vykonávané na základe nástroja CETSCALE. Prezentácia výsledkov meraní. Demografické faktory (vek a pohlavie) spotrebiteľského etnocentrizmu v oboch krajinách.