Territorial Analysis of Unemployment With Regard to School Closures Due COVID-19 Pandemic in Slovak Republic - Mihalech, Patrik, 1994-
Forma vzdelávania v roku 2020 počas pandémie ochorenia COVID-19 a zatváranie škôl. Miera nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 2012-2020 podľa regiónov. Vzťah medzi mierou nezamestnanosti v regiónoch Slovenska a pomerom študentov nezúčastnených na procese online vzdelávania. Vzťah nedostupnosti vzdelávania výlučne k nezamestnanosti mladých ľudí do 25 rokov.