Kontrola dodržiavania liečebného režimu - Mičudová, Tatiana
Povinnosť zamestnanca dodržiavať liečebný režim určený ošetrujúcim lekárom o období, v ktorom má zamestnanec nárok na náhradu príjmu pri dočasnej práceneschopnosti. Analýza právnej úpravy kontroly zamestnanca počas jeho pracovnej neschopnosti.