Possibilities of Blockchain Technology Implementation in Accounting in the Slovak Republic - Parajka, Branislav, 1981-
Blockchain ako aktuálna trendová téma, ktorá by mohla poskytovať bezpečné riešenia tam, kde je potrebná verejná znalosť predtým zaznamenaných transakcií a je nevyhnutná integrita údajov. Identifikácia potenciálnych oblastí účtovníctva s potenciálom podvodu pre implementáciu technológie blockchain v Slovenskej republike, v rámci ktorých by používatelia mohli ťažiť z bezpečnostného uistenia poskytovaného technológiou blockchain pre zabezpečenie účtovných operácií, najmä v prípade fakturácie a pokladničných dokladov.