Výber zamestnanca a GDPR - Jaško, Jozef
Zamestnávatelia majú vo vzťahu k osobným údajom zamestnanca svoje oprávnenia pred a po vzniku pracovného pomeru. Pred uzatvorením pracovnej zmluvy je zamestnávateľ povinný oboznámiť fyzickú osobu s právami a povinnosťami, ktoré pre ňu vyplynú z pracovnej zmluvy, s pracovnými podmienkami a mzdovými podmienkami. General data protection regulation (GDPR) - ochrana osobných údajov zamestnancov.