Zmeny pri poskytovaní príspevkov pre osoby s ŤZP od júla 2021 - Cingelová, Zuzana
Aktuálne zmeny pri poskytovaní príspevkov pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím (osoby s ŤZP). Peňažný príspevok na opatrovanie a peňažný príspevok na prepravu. Osobná asistencia - pomoc fyzickej osobe s ŤZP pri stanovených činnostiach, ktorú vykonáva osobný asistent.