Voľba hlavného kontrolóra počas mimoriadnej situácie - Tekeli, Jozef
Otázka spojená s voľbou hlavného kontrolóra obce počas mimoriadnej situácie spôsobenej šírením choroby COVID-19. Právna interpretácia rozhodujúcich právnych ustanovení k danej téme.