Kamerové záznamy z pohľadu GDPR - Jaško, Jozef
Ochrana osobných údajov v súlade s medzinárodnými záväzkami Slovenskej republiky. Európske nariadenie upravujúce problematiku ochrany osobných údajov GDPR (General Data Protection Regulation). Zjednotenie právnej ochrany osobných údajov v členských krajinách Európskej únie.