Education in Further Professional Education before and during the Pandemic - Matulčíková, Marta, 1964-
Snaha o zvýšenie motivácie v organizáciách pomocou poskytovania rôznych foriem vzdelávania a možnosti výberu formy vzdelávania pre konkrétnu vzdelávaciu činnosť. Denná a dištančná forma vzdelávania. Dištančné vzdelávanie z hľadiska implementácie elektronického vzdelávania vo firmách v Slovenskej republike. Vzdelávanie počas pandémie COVID-19.