Legal and Accounting Aspects of a Contribution of a Business or Part Thereof in Slovakia - Podmanická, Martina, 1977-
Vklad podniku alebo jeho časti ako pomerne častý typ podnikových kombinácií v rámci problematiky spájania podnikov do väčších ekonomických alebo právnych celkov. Analýza vkladu podniku alebo jeho časti v Slovenskej republike z právneho a účtovného hľadiska, so zameraním na vklad podniku ako na jednu z možných podnikových kombinácií. Vzťah medzi prispievateľom a príjemcom vkladu, prevod vecí, práv a majetkových hodnôt formujúcich podnikanie v súlade s Obchodným zákonníkom.