Knowledge Management as a Tool for Increasing the Efficiency of Municipality Management in Slovakia - Čajková, Andrea
Cieľom článku je identifikovať súčasný stav znalostného manažmentu ako nástroja na zvýšenie efektivity riadenia obcí na Slovensku. Dôraz je kladený na analýzu vnímania, aplikácie a bariér manažmentu znalostí. Tieto problémy sú skúmané na teoretickej a praktickej úrovni so zberom údajov dotazníkovou metódou vo vybraných obciach na Slovensku.