Hodnotenie konkurencieschopnosti Slovenska a Česka v kontexte priemyslu 4.0 - Kalusová, Lenka, 1987-
Konkurencieschopnosť krajín ako významný faktor ovplyvňujúci výkonnosť ekonomiky. Hodnotenie konkurencieschopnosti na území Slovenska a Česka. Metódy a ukazovatele používané na hodnotenie konkurencieschopnosti krajiny. Index globálnej konkurencieschopnosti.