Selected Elements of Change Management and Business Performance of Microenterprises - Okręglicka, Karolina
Diagnostika a vyhodnotenie vybraných aspektov riadenia zmien v mikropodniku. Korelácia medzi riadením zmien a obchodnou výkonnosťou mikropodnikov. Prieskum medzi mikropodnikmi v Poľsku.